Loading...

Drømmer du om at hjælpe andre med at rydde op?

Og vil du være én af Danmarks første uddannede oprydningsmentorer?

 

Til oktober kan du begynde på uddannelsen til oprydningsmentor hos Rum Til Livet.

Uddannelsen giver dig et stærkt fundament af viden og metoder, der gør dig i stand til at skabe stor værdi for andre ved at hjælpe dem i deres oprydningsproces.

På rejsen mod at blive en rigtigt dygtig oprydningsmentor for andre, vil du også få hjælp og støtte til at dykke dybere i din egen oprydningsproces - både i dit hjem og i dit liv.

 

I denne video fortæller jeg, hvad du kan forvente at få ud af uddannelsen: 

 

 

Målgruppe:

 

Hvorfor blive oprydningsmentor?

 • Der er brug for dig! Oprydning er populært som aldrig før, og flere og flere anerkender oprydningens mange positive effekter og unikke potentiale i forbindelse med selvudvikling.
 • Oprydning kan bruges alle steder, og du får et stærkt fagligt fundament for at starte eller videreudvikle din egen oprydningsvirksomhed, hvadenten du vil hjælpe private eller virksomheder.
 • Giv dig selv en gave, du kan bruge resten af livet. Under uddannelsen gennemgår du en selvudviklingsproces, som giver dig mulighed for at skabe rum til dig på alle livets områder, hvilket både får betydning for dig selv, dine nære relationer og dine kunder.
 

Hvem er du?

 • Du drømmer om at blive certificeret oprydningsmentor, så du kan skabe livsændrende værdi for andre ved at hjælpe dem i deres oprydningsproces.
 • Du vil vide meget mere om oprydningens psykologi, filosofi og metoder.
 • Du ønsker at lære nye sider af dig selv at kende gennem en grundig oprydningsproces i dit eget hjem og liv.
 • Du definerer dig selv som et ordensmenneske, et rodehoved eller noget midt imellem.
 • Du er velkommen på uddannelsen uanset alder, køn og baggrund. Der er brug for lige nøjagtig dig.

 

På uddannelsen til oprydningsmentor lærer du alt det, du skal vide for at få succes med at hjælpe andre med at rydde op!

 

På uddannelsen dykker vi ned i oprydningens metoder, filosofi, psykologi samt koblingen mellem den fysiske oprydning i vores hjem og hele vores liv og selvudvikling.

 

 • Vi vil selvfølgelig arbejde en helt masse med rod, rods essens, rods opståen og hvorfor det er så svært at slippe af med.
 • Vi vil arbejde med de gode oprydningsmetoder. Dem der virker, når du ønsker at sortere ud, organisere, skabe plads og holde orden.

 • Du vil lære:

  Hvordan du opdager og ændrer de historier, du fortæller dig selv - om dig selv, dine evner, dine muligheder og dit liv.

  Hvordan du justerer eller skaber nye vaner.

  Og hvordan du spotter og opløser uhensigtsmæssige mønstre.

 • Og du vil lære at arbejde med:

  Motivation og mindset

  Selvværd og selvtillid

  Frygt vs. tillid

  At give slip samt

  Forskellige typer af mennesker

 

OPRYDNING HANDLER OM SÅ MEGET MERE,

end de rigtige metoder og den gode måde at organisere sig på.

 

Oprydning hænger sammen med hele vores liv, og derfor kan vi med fordel kigge helt andre steder, hvis vi gerne vil blive bedre til at rydde op. Se med i videoen her:

 

Som oprydningsmentor bliver du så dygtig til at arbejde med oprydning, mindset, selvværd, mønstre og vaner i dit eget liv, og jeg lover dig, at selvom du måske allerede er ret god til det hele i forvejen, så kommer vi til at skabe vidunderlige forandringer i dit liv.

Desuden lærer du selvfølgelig, hvordan du integrerer din viden, så du kan gå ud og skabe livsændrende værdi for andre ved netop at kombinere de gode oprydningsmetoder og opbevaringsløsninger med arbejdet med mindset, selvværd, mønstre etc.

 

Vi skal også arbejde med FRYGT:

 

En af de største årsager til rod i vores hjem er, at vi har alt for mange ting.
Derfor kommer vi til at arbejde rigtigt meget med at give slip, og når vi arbejder med at give slip, kommer vi sjældent udenom at arbejde med frygt.
Se med i videoen her:

  

Som oprydningsmentor bliver du naturligvis vildt dygtig til at spotte og arbejde med frygt i dit eget liv, samtidigt med at du bliver trænet i at hjælpe andre mennesker med det samme.
 

Jeg glæder mig så meget til at møde dig og de andre kommende oprydningsmentorer og lære jer alt det, der ligger under, i mellem og oven på oprydningen.

  

 En lille hilsen dig:

  

Praktisk:

 

Uddannelsen begynder den 2. oktober 2020 og afsluttes 7. marts 2021.

Undervisningen er fordelt på 5 moduler - 5 weekender i København.

Den foregår i weekender, så du kan være med uanset, om du har fuldtidsarbejde ved siden af eller bor længere væk fra København.

Der er max 12 pladser på holdet. Der er KUN 1 plads tilbage.

Uddannelsen foregår i:
K & K Kropsterapis lokaler
Frederiksberg Bredegade 1F 3. sal
2000 Frederiksberg

 

Smugkig på de smukke lokaler herunder:

 

 

Klik for at få materialet om uddannelsen til oprydningsmentor. Her kan fx se modulbeskrivelser, datoer og pris.

 

Har du spørgsmål vedrørende uddannelsen, eller ønsker du at tale med mig i telefonen, inden du beslutter dig endeligt, så send mig en mail på sanne@rumtillivet.dk

 

 

Læs, hvad nogle af de tilmeldte kvinder har udtalt:

"Jeg tænker på det her flere gange dagligt... Det må være et tegn! Jeg vil gerne være med."

 

"Jeg kan mærke, at jeg er nødt til at forfølge det her - så jeg vil gerne melde mig til uddannelsen... Jeg glæder mig til oktober (og synes pludselig, der er alt for lang tid til.)"

 

"Nu tager jeg springet. Jeg vil rigtigt gerne have en plads på uddannelsen."

 

"Nu sker det Sanne.... Jeg vil gerne tilmelde mig din uddannelse til efteråret. Wuhuuuu... :D Eigh hvor jeg glæder mig. Jeg tror fisme det er en glædeståre i øjenkrogen, jeg mærker nu, mens jeg skriver dette. (..) Nu gør jeg det sørme!!! :D - Gør noget for mig."

 

"Jeg har besluttet mig endeligt for, at jeg gerne vil være med på uddannelsen, og jeg glæder mig helt vildt... Tak for, at du har lavet så spændende en uddannelse."

 

"Jeg havde egentlig meldt pas for i år, men... Jeg har fået talt rigtig godt med min mand, og guess what?! Jeg er med på holdet, altså hvis der stadig er plads."

 

 

Har du spørgsmål, eller vil du være en af Danmarks første uddannede oprydningsmentorer, så send mig en mail på: sanne@rumtillivet.dk