Loading...

Drømmer du om at hjælpe andre med at rydde op?

Så kan du uddanne dig til oprydningsmentor her hos Rum Til Livet.

 

Næste hold begynder i april 2021.

Tilmeldingen er åben.

Lige nu har du mulighed for at komme med til early bird.

 

Uddannelsen giver dig et stærkt fundament af viden og metoder, der gør dig i stand til at skabe stor værdi for andre ved at hjælpe dem i deres oprydningsproces.

På rejsen mod at blive en rigtigt dygtig oprydningsmentor for andre, vil du også få hjælp og støtte til at dykke dybere i din egen oprydningsproces - både i dit hjem og i dit liv.

 

I denne video fortæller jeg, hvad du kan forvente at få ud af uddannelsen: 

 

 

Målgruppe:

 

Hvorfor blive oprydningsmentor?

 • Der er brug for dig! Oprydning er populært som aldrig før, og flere og flere anerkender oprydningens mange positive effekter og unikke potentiale i forbindelse med selvudvikling.
 • Oprydning kan bruges alle steder, og du får et stærkt fagligt fundament for at starte eller videreudvikle din egen oprydningsvirksomhed, hvadenten du vil hjælpe private eller virksomheder.
 • Giv dig selv en gave, du kan bruge resten af livet. Under uddannelsen gennemgår du en selvudviklingsproces, som giver dig mulighed for at skabe rum til dig på alle livets områder, hvilket både får betydning for dig selv, dine nære relationer og dine kunder.
 

Hvem er du?

 • Du drømmer om at blive certificeret oprydningsmentor, så du kan skabe livsændrende værdi for andre ved at hjælpe dem i deres oprydningsproces.
 • Du vil vide meget mere om oprydningens psykologi, filosofi og metoder.
 • Du ønsker at lære nye sider af dig selv at kende gennem en grundig oprydningsproces i dit eget hjem og liv.
 • Du definerer dig selv som et ordensmenneske, et rodehoved eller noget midt imellem.
 • Du er velkommen på uddannelsen uanset alder, køn og baggrund. Der er brug for lige nøjagtig dig.

 

På uddannelsen til oprydningsmentor lærer du alt det, du skal vide for at få succes med at hjælpe andre med at rydde op!

 

GRATIS INTROMØDE OM UDDANNELSEN. DET ER ONLINE. KLIK HER.

På uddannelsen dykker vi ned i oprydningens metoder, filosofi, psykologi samt koblingen mellem den fysiske oprydning i vores hjem og hele vores liv og selvudvikling.

 

 • Vi vil selvfølgelig arbejde en helt masse med rod, rods essens, rods opståen og hvorfor det er så svært at slippe af med.
 • Vi vil arbejde med de gode oprydningsmetoder. Dem der virker, når du ønsker at sortere ud, organisere, skabe plads og holde orden.

 • Du vil lære:

  Hvordan du opdager og ændrer de historier, du fortæller dig selv - om dig selv, dine evner, dine muligheder og dit liv.

  Hvordan du justerer eller skaber nye vaner.

  Og hvordan du spotter og opløser uhensigtsmæssige mønstre.

 • Og du vil lære at arbejde med:

  Motivation og mindset

  Selvværd og selvtillid

  Frygt vs. tillid

  At give slip samt

  Forskellige typer af mennesker

 

OPRYDNING HANDLER OM SÅ MEGET MERE,

end de rigtige metoder og den gode måde at organisere sig på.

 

Oprydning hænger sammen med hele vores liv, og derfor kan vi med fordel kigge helt andre steder, hvis vi gerne vil blive bedre til at rydde op. Se med i videoen her:

 

Som oprydningsmentor bliver du så dygtig til at arbejde med oprydning, mindset, selvværd, mønstre og vaner i dit eget liv, og jeg lover dig, at selvom du måske allerede er ret god til det hele i forvejen, så kommer vi til at skabe vidunderlige forandringer i dit liv.

Desuden lærer du selvfølgelig, hvordan du integrerer din viden, så du kan gå ud og skabe livsændrende værdi for andre ved netop at kombinere de gode oprydningsmetoder og opbevaringsløsninger med arbejdet med mindset, selvværd, mønstre etc.

 

Vi skal også arbejde med FRYGT:

 

En af de største årsager til rod i vores hjem er, at vi har alt for mange ting.
Derfor kommer vi til at arbejde rigtigt meget med at give slip, og når vi arbejder med at give slip, kommer vi sjældent udenom at arbejde med frygt.
Se med i videoen her:

  

Som oprydningsmentor bliver du naturligvis vildt dygtig til at spotte og arbejde med frygt i dit eget liv, samtidigt med at du bliver trænet i at hjælpe andre mennesker med det samme.
 

Jeg glæder mig så meget til at møde dig og de andre kommende oprydningsmentorer og lære jer alt det, der ligger under, i mellem og oven på oprydningen.

 

GRATIS INTROMØDE OM UDDANNELSEN. DET ER ONLINE. KLIK HER.

 

En lydhilsen til dig, der overvejer at blive oprydningsmentor:

 

  

Praktisk:

Undervisningen er fordelt på 5 moduler - 5 weekender i København.

Den foregår i weekender, så du kan være med uanset, om du har fuldtidsarbejde ved siden af eller bor længere væk fra København.

Der er max 14 pladser på holdet.

Uddannelsen foregår centralt i København.

 

Hold 1 på uddannelsen et begyndt.

Hold 2 begynder den 9. april 2021. Tilmeldingen er åben.

 

 

Klik for at få materialet om uddannelsen til oprydningsmentor. Her kan fx se modulbeskrivelser, datoer og pris.

 

Vil du med på hold 2, har du spørgsmål til uddannelsen, eller ønsker du en afklarende telefonsamtale, så send en mail til mig på sanne@rumtillivet.dk

 

Vil du læse mere om mig og min virksomhed Rum Til Livet, så tjek siden www.rumtillivet.dk

 

 

 

Ronja er med på hold 1 på uddannelsen. Læs, hvad hun fortæller:

“Jeg tilmeldte mig uddannelsen, fordi:
 • jeg selv har oplevet, hvordan det at sortere ud og rydde op har virket positivt for mig og mine nærmeste
 • jeg har været på to af Sannes onlineforløb med stor succes – hendes måde at se rod og oprydning på giver så god mening i mit liv
 • jeg har været på en selvudviklingsrejse i nogle år, og uddannelsen som Oprydningsmentor virkede som det perfekte næste skridt

Efter to weekender på uddannelsen har jeg allerede fået meget mere med end jeg havde drømt om.
Jeg har mødt en flok fantastiske kvinder – vi er så forskellige, men passer alligevel så godt sammen på kryds og tværs. Og så er det bare lykkedes Sanne at skabe et virkelig dejligt rum, hvor der er plads til os alle, og hvor vi alle føler os trygge til at dele ud af vores erfaringer, viden, refleksioner, oplevelse og ikke mindst spørgsmål.
For mig har uddannelsen indtil videre været en rejse endnu mere ind i mig selv – og det er jo netop det, oprydning kan. Det handler ikke kun om det fysiske rod, men om så meget mere. Og det gør Sannes uddannelse i høj grad også.
Jeg ved ikke endnu, om uddannelsen skal ende med en forretning. Til en start gør jeg det for mig selv, og det har allerede været det hele værd.
Så herfra skal lyde en stor anbefaling til Sanne og uddannelsen som Oprydningsmentor.”

- Ronja

 

 

Læs her, hvorfor andre har tilmeldt sig uddannelsen til oprydningsmentor:

"Jeg valgte uddannelsen, fordi jeg gerne vil have et nemt og nydelsesfyldt liv - og det får jeg bedst ved at kombinere det, jeg elsker med det, jeg er god til: At rydde op! Og så elsker jeg bare dit univers, Sanne." - Laura

 

"Jeg tilmeldte mig uddannelsen for at få indsigt i de bagvedliggende historier på mit rod." - Merethe

 

 

"Det har ligget som et frø til spiring i flere år. Jeg læste en artikel på Politiken.dk, så fandt jeg din uddannelse - ét voila - jeg tilmeldte mig uddannelsen." - Mette

 

"Jeg tilmeldte mig, fordi jeg indså, at jeg er vild med rod og oprydning - og alt det, der ligger bagved og under. Jeg vil elske det endnu mere. Omfavne det." - Kamilla

 

"Jeg ville gøre noget godt for mig selv og min familie. Jeg har brug for at få styr på 20 års fysisk rod, men har også brug for mental oprydning." - Lene

 

"Jeg valgte uddannelsen til oprydningsmentor, fordi jeg synes, du har nogle gode indsigter og værktøjer, som jeg kan se virker for mig i mit liv. Det er så givende. Det vil jeg gerne udforske nærmere og på sigt give videre til andre." - Tina

  

"Jeg er et sted i mit liv, hvor uddannelsen til oprydningsmentor bare gav rigtigt god mening. Jeg føler, jeg er på det rette sted, på det rette tidspunkt." - Ronja

 

"Lysten til at lære at gøre oprydning til en leg. Behovet for at få ryddet ud i personlige ting. Min drøm og ambition om at kombinere denne uddannelse med min indretningsarkitekt og dermed lave mit eget firma. Derfor tilmeldte jeg mig." - Nadia

 

"Jeg tilmeldte mig uddannelsen, fordi jeg gerne vil hjælpe andre med at skabe orden i deres liv." - Birgitte

 

 

Vil du med på hold 2, har du spørgsmål til uddannelsen, eller ønsker du en afklarende telefonsamtale, så send mig en mail på sanne@rumtillivet.dk

 

Vil du læse mere om mig og min virksomhed Rum Til Livet, så tjek siden www.rumtillivet.dk

 

GRATIS INTROMØDE OM UDDANNELSEN. DET ER ONLINE. KLIK HER.

 

Sådan passer vi på hinanden - særlige Covid-19-forholdsregler:

Det er en særlig tid, hvor det at passe på sig selv og hinanden har fået en ny betydning.

Vi passer selvfølgelig rigtigt godt på hinanden på uddannelsen til oprydningsmentor.

Da vi er en uddannelse, er vi ikke underlagt forsamlingsforbuddet på 10 mennesker.

Vi er en lukket gruppe på 10-20 mennesker, vi mødes i lokaler uden offentlig adgang, og vi må derfor gerne samles.

 

Gældende retningslinjer, vi overholder:

 • Vi holder afstand - både når vi sidder og bevæger os rundt. Det er der god plads til i undervisningslokalet.
 • Vi holder god håndhygiejne. Du får din egen personlige håndsprit udleveret den første dag. Der er ligeledes håndsprit flere steder i lokalerne.
 • Som situationen ser ud nu i november 2020, bærer vi desuden mundbind eller visir, når vi bevæger os rundt i lokalerne, samt når vi ankommer til og går fra undervisningen. Du er velkommen til at tage mundbind eller visir af, når du sidder ned. Du er naturligvis også velkommen til at bære mundbind under hele uddannelsen.
 • Jeg er løbende i telefonisk kontakt med den rette rådgivning hos coronasmitte.dk, hvor jeg sikrer mig, at vi lever op til alle gældende retningslinjer på området.

 

Skulle du blive smittet med Covid-19 eller få symptomer på Covid-19 (feber, hoste, ondt i halsen) op til et undervisningsmodul, beder jeg dig blive hjemme. Du skal ikke bekymre dig om at misse indhold eller komme bagud. Jeg skal nok sørge for, at du bliver opdateret med al viden, metoder og øvelser.

Har du andre spørgsmål eller bekymringer i forbindelse med håndteringen af Covid-19 på uddannelsen, er du velkommen til at kontakte mig på sanne@rumtillivet.dk